Bezorgen of Afhalen

Verzending van uw bestelling

Wij verpakken uw bestelling met de allergrootste zorg en bezorgen uw bestelling via DHL/Select Vracht of DPD Pakketdienst binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Alle zendingen buiten Nederland worden per DPD Pakketdienst verzonden. Tijdens het verpakken van uw bestelling gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Tijdens de keuze of u uw bestelling wilt laten verzenden of afhalen, kunt u voor de verzending van uw pakket uit diversen verzenddienst kiezen. Wij verzenden met de volgende services:

PostNL envelop verzending (alleen voor geselecteerde artikelen ZONDER SPOED. Verzending geschiedt op risico van de klant)
PostNL envelop verzending met track&trace nummer (Een nieuwe service van PostNL! Volg uw VERZEKERDE envelopzending via PostNL.nl)
PostNL Pakketdienst (bezorging van maandag t/m zaterdag voor partikulieren, maandag t/m vrijdag voor zakelijke adressen).
DPD Pakketdienst (zakelijke- of particuliere afleveradressen).
DPD Pakketdienst EXPRESS SERVICE (zakelijke- of particuliere afleveradressen). We bieden u 3 verschillende express diensten (voor 10, 12 of 18.00 uur) speciaal voor onze 24uur service wanneer u meer zekerheid wenst (niet te combineren met een envelop verzending).

Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een track&trace nummer om uw pakket te kunnen volgen. In de meeste gevallen wordt uw pakket of envelop (naar een adres binnen Nederland) de volgende dag bij u aangeboden. Verzending binnen Europa duurt tussen de 1 en 3 dagen, afhankelijk van de bestemming.

Wij hanteren de volgende vaste verzendtarieven per bestemming:

◄ Onverzekerde briefzending binnen Nederland: vanaf € 1,95 onverzekerde postzegelverzending (alleen bij geselecteerde artikelen en tot een bepaald aantal). Tijdens het afronden van uw bestelling geeft onze webshop zelf automatisch u de keuze of u met een onverzekerde postzegelverzending kunt verzenden. Het verzenden van uw bestelling met een postzegel is voor risico van de klant. Wij adviseren alleen een postzegelverzending te kiezen wanneer uw bestelling geen spoed heeft. We verzending van uw bestelling geschiedt zo snel mogelijk maar PostNL kan er langer dan 2 dagen over doen om uw zending bij u te bezorgen. Gewone brievenpost wordt ook niet op maandag bezorgd. Hou hier dus rekening mee! Het kan dan dus zijn dat uw artikelen te laat aankomen.

Zodra wij uw bestelling versturen is het in handen van PostNL en hebben we daar helaas geen invloed meer op. Natuurlijk gaat het in de meeste gevallen goed en wordt uw envelop na 1 of 2 dagen bij u bezorgd. Helaas duurt het ook wel eens langer of - in het ergste geval - raakt het kwijt.
Indien u kiest voor de goedkopere 'zegelverzending (onverzekerd)' en het komt onverhoopt niet aan dan is het risico voor de klant. Wij kunnen helaas bij een ‘zegelverzending’ uw zending niet achterhalen. Ook als u een verkeerd adres hebt opgegeven, is het risico altijd voor de koper.
Zoals u ziet aan de afbeelding gebruiken wij speciale stevige verzenddozen waardoor er niet makkelijk 'gevoelt' kan worden wat erin zit. Hierdoor wordt het risico van 'kwijtraken' tot het minimum beperkt.

◄ VERZEKERDE briefzending binnen Nederland: € 3,95 VERZEKERDE briefverzending (alleen bij geselecteerde artikelen en tot een bepaald aantal). Tijdens het afronden van uw bestelling geeft onze webshop zelf automatisch u de keuze of u met een verzekerde briefverzending kunt verzenden. Indien u kiest voor de ‘briefzending (verzekerd)’ en er gaat iets mis met de verzending van uw pakket, dan kunnen wij uw bestelling achterhalen en is het risico voor Terra-Cotta Sportprijzen. Wij zullen er dan alles aan doen om uw bestelling alsnog bij u te bezorgen of indien nodig vervangen, zodat u niet met lege handen staat tijdens uw evenement.
Zodra wij uw bestelling versturen is het in handen van PostNL en hebben we daar helaas geen invloed meer op. U kunt met de verzekerde briefverzending wél uw bestelling volgen middels een track&trace nummer en werkt hetzelfde als met een pakketzending alleen hoeft u er niet voor thuis te blijven omdat uw briefverzending door de brievenbus past. De bezorging wordt door PostNL gedaan.
Omdat wij vele pakketten per dag versturen kunnen wij niet alle zendingen persoonlijk volgen om te zien of alles goed gaat, maar wordt uw bestelling de volgende dag niet aangeboden, ga dan zelf op onderzoek uit (door het pakketnummer online te volgen) waar het pakket zich bevindt. Wanneer wij tijdig van u vernemen dat de zending vertraging oploopt of helemaal fout loopt, dan kunnen wij nog stappen ondernemen. Wanneer wij bijvoorbeeld pas op zaterdag van u vernemen dat een zending op woensdag al fout is gelopen, om welke reden dan ook, dan kunnen we weinig meer ondernemen. Het is dan inmiddels weekend en krijgen wij geen contact meer bij de pakketdiensten. De eerstvolgende mogelijkheid om contact met de vervoerder te krijgen is dan maandag (wat wellicht voor u te laat is).
 

◄ Verzekerde pakket verzending binnen Nederland en België: € 5,95 verzekerde verzending met een pakketnummer om uw zending te volgen. Indien u kiest voor de ‘Pakketzending (verzekerd)’ en er gaat iets mis met de verzending van uw pakket, dan kunnen wij uw bestelling achterhalen en is het risico voor Terra-Cotta Sportprijzen. Wij zullen er dan alles aan doen om uw bestelling alsnog bij u te bezorgen of indien nodig vervangen, zodat u niet met lege handen staat tijdens uw evenement.
Omdat wij vele pakketten per dag versturen kunnen wij niet alle zendingen persoonlijk volgen om te zien of alles goed gaat, maar wordt uw bestelling de volgende dag niet aangeboden, ga dan zelf op onderzoek uit (door het pakketnummer online te volgen) waar het pakket zich bevindt. Wanneer wij tijdig van u vernemen dat de zending vertraging oploopt of helemaal fout loopt, dan kunnen wij nog stappen ondernemen. Wanneer wij bijvoorbeeld pas op zaterdag van u vernemen dat een zending op woensdag al fout is gelopen, om welke reden dan ook, dan kunnen we weinig meer ondernemen. Het is dan inmiddels weekend en krijgen wij geen contact meer bij de pakketdiensten. De eerstvolgende mogelijkheid om contact met de vervoerder te krijgen is dan maandag (wat wellicht voor u te laat is).

◄ Verzekerde zending binnen Duitsland en Luxemburg: € 11,50 verzekerde verzending met een pakketnummer om uw zending te volgen.

◄ Bestellingen boven € 149,00 worden GRATIS BEZORGING.

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een keuze maken uit de beschikbare bestemmingen en de webshop berekent automatisch uw verzendkosten.

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling op de juiste tijd en datum bij één van onze Pakketdiensten aan te bieden en op het juiste adres te laten bezorgen. Wij zijn echter na verzending van uw pakket niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het afleveren van de bestelling op een onjuiste datum of onjuist adres (indien u dit zelf hebt opgegeven).

Wij hebben een gemiddelde levertijd van 2-8 werkdagen maar wij houden altijd uw opgegeven leverdatum aan die u bij uw artikel(en) meegeeft. Eventueel kunt u nog in het opmerkingen vakje (bij het invullen van uw adresgegevens) aangeven wanneer u het uiterlijk nodig heeft of welke aanvullende wensen u hebt (bijvoorbeeld een vakantie). Dan houden wij daar (indien mogelijk) graag rekening mee.

Uw bestelling afhalen in Ouderkerk a/d IJssel
 

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u de keuze afhalen aan onze afhaalbalie in Ouderkerk a/d IJssel selecteren. Onze webshop berekend op deze manier ook geen verzendkosten.
Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u een afhaalbericht dat uw bestelling is klaargezet bij onze afhaalbalie. U kunt dan tijdens onze openingstijden uw bestelling afhalen wanneer het u schikt.

Bezoekadres en afhaalbalie:
Zijdepark 19
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

Openingstijden van onze afhaalbalie:
Dinsdag t/m Vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

LET OP! Wij hebben alleen een AFHAALBALIE en GEEN SHOWROOM. U kunt dus helaas niet bij ons aan de afhaalbalie uw bestelling plaatsen. Dit kan alleen via onze webshop. 

Klik op de plattegrond voor een routebeschrijving:

 

 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Postzegelverzending vanaf € 1,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149,00 worden GRATIS GELEVERD)
Helaas zijn we genoodzaakt een toeslag te berekenen bij kleine bestellingen tot en met 5 euro.